X-Floc EM300 Mobiele Inblaasmachine

X-Floc
Prijs op aanvraag
Productnummer:

  • Robuust design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hoge mobiliteit
  • Weinig onderhoud nodig
  • Ergonomisch

Omschrijving

De EM300-serie valt op door zijn veelzijdigheid met betrekking tot de inblaasmaterialen. Deze machine kan vrijwel alle verkrijgbare isolatieblaasmaterialen zoals cellulose, houtvezel, minerale wol, granulaat, bulkmateriaal of composietmaterialen verwerken.
Afhankelijk van het soort werk kan de machine worden voorzien van lichtstroom of driefasenstroom.

De EM300 heeft een innovatieve conditioneringsunit met twee actieve lagen. In de eerste laag zorgen de drie breekassen voor betrouwbaar en stabiel versnipperen - zelfs voor hoog gecomprimeerde grondstoffen.
De fijne voorbereiding gebeurt in de tweede conditioneringslaag met behulp van de snel roterende shredderunit. Het materiaal wordt vervolgens naar de luchtsluis getransporteerd en vervolgens uitgeblazen.

De luchtsluis van roestvrij staal is voorzien van ventilatie en onderscheidt zich inderdaad van de rest door een uitstekende afdichting die een laag drukverlies garandeert met behoud van een hoge verwerkingssnelheid.

Het extreem hoge luchtvermogen wordt opgewekt door turbine- of radiale compressoren (afhankelijk van het machinetype) en/of een combinatie van beide.

Alle belangrijke machine-instellingen kunnen vanaf het injectiepunt worden aangepast met behulp van de kabel of de afstandsbediening.